donderdag 11 oktober 2012

Cadeautje

Lieve lezertjes,

Onlangs tijdens het bloggen kwam ik op een andere interessante blog terecht.
De blog van Jeanine (zeker een bezoekje waard!)
Ik vond deze direct erg interessant omdat er vele mooie knutselwerkjes opstaan. Ik klikte dan ook spontaan op volgen.
Groot was mijn verbazing de dag erna, toen ik de 100ste volger bleek te zijn en ik van deze vriendelijke dame een geschenkje aangeboden kreeg.
Het geschenkje is ondertussen aangekomen en ik wilde het graag met jullie delen. Hieronder kunnen jullie de foto's ervan vinden.

Zowel het leuke popje als het mooie kaartje hangen hier te blinken aan mijn "kaartenlijn" (een draad in mijn living waar het hele jaar door bijzondere kaarten en foto's hangen)4 opmerkingen:

 1. Dag Duimelijntje,

  Ben blij dat het geschenkje in de smaak valt.
  Ik zie in mijn verbeelding die kaartenlijn voor mij. Mooi dat het gelukspoppetje eraan mag hangen.

  Groetjes,
  Jeaine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk voor jou Duimelijntje. Een gelukspoppetje krijgen van een lieve dame als Jeanine kan niets anders dan goeds betekenen voor de toekomst. PS : vind het spijtig dat ik je niet heb ontmoet in Aalst op de tentoonstelling. Misschien een volgende keer.Groetjes, Frieda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dan ook echt superblij met het popje.
   Ik vind het ook jammer dat ik jou niet ontmoet heb op de tentoonstelling, maar ik was alvast wel onder de indruk van je werkjes.
   Een andere keer hopelijk meer geluk.

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je gewonnen hebt! Het poppetje zal je zeker en vast geluk brengen want Jeanine is een super lieve dame! Spijtig dat ik je heb gemist in Aalst. Misschien een volgende keer. Groetjes, Frieda

  BeantwoordenVerwijderen